Jaarplanning 2021

Hieronder vinden jullie al onze activiteiten van het komende jaar...

Sfeerbeeld zwemmen

[Vanaf maart] - Watergewenning - Kleuterzwemmen - Zwemmen

Watergewenning (eerste en tweede kleuterklas) - De kleuter leert het water speels en ongedwongen kennen. - Voor kleuters die al 3 jaar zijn.

Kleuterzwemmen (tweede en derde kleuterklas) - Het speels voorbereiden op zwemmen, kopje ondergaan, drijven en aanleren van de zwembewegingen. - Voor kleuters die al watergewenning gevolgd hebben.

Zwemmen (derde kleuterklas en eerste leerjaar) - Het aanleren van de schoolslag. - Voor kinderen die al watergewenning en kleuterzwemmen gevolgd hebben.

Sfeerbeeld tweedehandsbeurs

14/3 & 10/10 - Tweedehandsbeurs

Wil je uw baby- en kinderspullen een tweede kans geven ? Heeft oma en opa ook nood aan een kinderzitje ?  Ben je op zoek naar een leuk gezelschapsspel of auto'je ? Misschien vinden jullie dit wel op een van onze tweedehandsbeurzen ! 

Op 14 maart en 10 oktober 2021 zijn er tweedehandsbeursen gepland. 

Sfeerbeeld paaswandeling

5/4 - Paaswandeling

Op paasmaandag 5 april zal onze paashaas vast wel weer hulp kunnen gebruiken bij de speurtocht naar het gouden ei. De hulphaasjes vragen alvast om deze datum vrij te houden in jullie agenda, want samen zoeken is veel leuker.

Sfeerbeeld bierdegustatie

25/6 - Bierdegustatie !!! NIEUWE DATUM !!!

We zorgen niet alleen voor sfeer & gezelligheid maar ook voor smaak & aroma.
Wat als we bier eens combineren met iets aparts ?  Maar dan op een gepaste manier en onder deskundig advies van experts.
In het voorjaar organiseren we een Bier thema-avond. Ieder biertje wordt besproken, gepresenteerd en geproefd in een passend degustatieglas, vergezeld met een passend item.  Welk item dat is nog een verrassing.

Onze bestuursploeg op het sinterklaasontbijt

28/11 - Sinterklaasontbijt

We maken een gezamenlijke wandeltocht naar de jachthaven van Zulte om er de Sint feestelijk te verwelkomen. Samen met de Sint en zijn Zwarte Pieten wandelen we dan terug naar het Fiertelhof om er samen te ontbijten.

Uiteraard voorzien de Sint en zijn Zwarte Pieten cadeautjes voor alle kinderen!

Vraag een geboorte-ooievaar voor in je voortuin

[Continu] - Geboorte-ooievaars

Baby'tje geboren ? Vergeet dan niet om onze gratis ooievaar aan te vragen bij Koen (koen.gremeaux@gmail.com) ! #babyshower #geboorte #ooievaar #gezinsbond 

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.