Sinterklaasontbijt - AFGELAST

De Sint en zijn bekendste pieten

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Gezinsbond van Zulte een Sinterklaasfeest met ontbijt.

Op zondag 29 november 2020 is het terug zo ver en zal de Sint met de boot aankomen in de jachthaven van Zulte. We verzamelen 's morgens vroeg op de parking van de Vrije Basisschool (Staatsbaan 190) en wandelden met z'n allen naar de jachthaven om er de Sint en zijn Zwarte Pieten feestelijk te verwelkomen.

Door corona kunnen we niet met meer dan 400 samen ontbijten, maar we hebben een corona-veilig alternatief uitgedacht, waarbij we hopen dat jullie opnieuw van de partij zijn. Jullie kunnen kiezen uit:

  • Een ontbijt met je bubbel vanaf 7u30 tot 9u. Na zijn aankomst in Zulte, komt de Sint meteen naar het Fiertelhof om iedereen te groeten en om geschenkjes uit te delen. Op het einde van het ontbijt - ten laatste om 9u - kunnen jullie uiteraard nog veilig met de Sint op de foto.
  • We verzamelen om 7u30 vooraan op de parking van de Vrije Basisschool en gaan samen op tocht om de Sint en zijn Zwarte Pieten te verwelkomen aan de Leie waar ze met de boot aankomen. Nadien keren we naar het Fiertelhof terug waar we genieten van onze sintontbijtbox (omstreeks 9u30 kunnen we beginnen ontbijten). Uiteraard kan je ook gewoon ontbijten zonder aan de wandeling mee te doen.
  • Wij komen onze sintontbijtbox - met veel lekkers en geschenkjes voor de kindjes - gewoon afhalen aan het Fiertelhof in de loop van de voormiddag.

De Sint deelt uiteraard ook geschenkjes uit aan alle kinderen !

Inschrijven kan vanaf nu tot en met zondag 15 november op https://forms.gle/AxPgoGsT4P4notWp9

[Afhankelijk van (heropflakkeringen van) de Covid-19-epidemie zal deze activiteit mogelijks in een licht gewijzigde vorm doorgaan, we brengen iedereen hiervan tijdig - ten laatste op zondag 22 november - per e-mail op de hoogte.]