Watergewenning, kleuterzwemmen en zwemmen

Watergewenning, kleuterzwemmen en zwemmen in zwembad de Treffer in Waregem.

Locatie

Waregem 8790 Meersstraat 5 zwembad De Treffer

Watergewenning - Voor kleuters uit de eerste en tweede kleuterklas die reeds 3 jaar zijn - De kleuter leert het water speels en ongedwongen kennen.

Kleuterzwemmen - Voor kleuters uit de tweede en derde kleuterklas, die reeds watergewenning gevolgd hebben - De kleuters bereiden zich speels voor op zwemmen, op kopje ondergaan, op drijven en op het aanleren van de zwembewegingen.

Zwemmen - Voor kinderen van de derde kleuterklas en het eerste leerjaar die reeds watergewenning en kleuterzwemmen gevolgd hebben - Het aanleren van schoolslag.

De lessen gaan telkens door op donderdag vanaf 11 maart in zwembad de Treffer in Waregem. Er zijn twee groepen (max 8 deelnemers per lesgever):
- Groep 1 van 18u30 tot 19u00
- Groep 2 van 19u00 tot 19u30

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
55.00

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 55, of € 30 voor mensen met een zwemabonnement. Voor niet-leden is dit respectievelijk € 75 of € 50. Er wordt ook € 3 waarborg gevraagd voor de badmuts, maar deze wordt terugbetaald bij het inleveren van de badmuts op het einde van de lessenreeks...

Bij de mutualiteit kan tot € 15 terugbetaald worden, informeer bij je ziekenfonds!

BELANGRIJK : Je inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening BE86 0014 1898 8950 met vermelding 'Zwemlesjes - NAAM_KIND'!

Inschrijven

Inschrijven via het formulier op https://zulte.gezinsbond.be/

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Apr 26
Locatie

Vlaanderen en Brussel

Vr Jun 25
Locatie

Koksijde