AFGELAST - Paaseierenzoektocht

Bonnie Bonnie en Tikkie Tok hebben de paashaas gevangengenomen zodat ze alle paaseitjes zelf kunnen opeten. Komen jullie de hulphaasjes helpen om hem te bevrijden uit de handen van de snode boeven? Afspraak op paasmaandag 13/4 om 9u aan de wijkschool in de Kapelhoek voor een tocht van zo'n 3 km (kortere tocht voor de allerkleinsten). Op het einde zijn er lekkere paaseitjes en een drankje!

Locatie

Zulte 9870 Looierijstraat 3 Wijkschool VBS Zulte

De paashaas is ontvoerd! Komen jullie helpen om hem te zoeken?

Bonnie Bonnie en Tikkie Tok zijn weer op het slechte pad. Ze hebben de paashaas gevangengenomen zodat ze alle paaseitjes zelf kunnen opeten. Roekoe Roekoe de duif heeft alles zien gebeuren en heeft meteen alle hulphaasjes gewaarschuwd. Komen jullie hen helpen om de paashaas te bevrijden uit de handen van de snode boeven?

Samen gaan we op zoek naar de paashaas om hem te bevrijden uit de handen van Bonnie Bonnie en Tikkie Tok. De tocht is zo'n 3 kilometer (toegankelijk met buggy’s); voor de allerkleinsten voorzien we een kortere zoektocht rond het schooltje…

Onderweg rapen we samen met de hulphaasjes de eieren die de paashaas als spoor heeft kunnen achterlaten. Bij terugkomst krijgen de kinderen nog lekkere paaseieren en een drankje, voor de ouders voorzien we een aperitiefje.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
3.00

Leden: kinderen gratis, volwassenen betalen € 3 per persoon
Niet-leden: kinderen betalen € 3, volwassenen € 6 per persoon

Inschrijven

Inschrijven via het formulier op onze website https://zulte.gezinsbond.be/

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.