2de bier & chocolade degustatieavond (zomer- en koersbieren)

Na een gesmaakte eerste editie, stellen we jullie dit jaar een nieuw thema voor op onze bier- & chocoladeavond, namelijk: zomer- en koersbieren. Ieder biertje wordt besproken, gepresenteerd en geproefd in een geschikt degustatieglas, vergezeld van een passend chocolade-item. We verwelkomen jullie graag vanaf 18u45 om de beleving van bier & chocolade te starten om 19u00.

Locatie

Zulte 9870 Gaston Martensplein 5 Knipperlicht

Na een gesmaakte eerste editie, stellen we jullie dit jaar een nieuw thema voor op onze Bier & Chocoladeavond: zomer- en koersbieren.

Nu we reeds hebben kunnen genieten van enkele warmere lentedagen, lonken we maar wat graag naar komende zomer. Welke bieren kunnen ons verfrissen tijdens de warmte van de zomer? Gastspreker Geroen, zal het u ‘in geuren en kleuren’ vertellen. Meer zelfs, hij voegt er nog wat extra smaak aan toe dankzij de fijne, bijpassende pralines.

En om onze sportiviteit ook wat aandacht te geven, zullen er ook enkele koersbieren aan bod komen; eveneens voorzien van een bijgaand chocolade-stukje.

We nodigen u graag uit op deze degustatieavond op vrijdag 25/06/2021 in zaal Knipperlicht.

Ieder biertje wordt besproken, gepresenteerd en geproefd in een geschikt degustatieglas, vergezeld van een passend chocolade-item. We verwelkomen jullie graag vanaf 18u45 om de beleving van Bier & Chocolade te starten om 19u00.

Uiteraard organiseren we alles volgens de dan geldende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te perken. We zijn er dan ook van overtuigd dat we, samen met jullie, deze bijzondere en ontspannende avond ‘corona-proof’ kunnen beleven.

Inschrijven kan via https://zulte.gezinsbond.be voor € 20 per persoon (€ 25 voor niet-leden). Er zijn 5 degustatie-duo’s van Bier & Chocolade inbegrepen in deze prijs.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
20.00

€ 20 per persoon (€ 25 voor niet-leden). In dit bedrag zijn 5 degustatie-duo’s bier & chocolade inbegrepen.

Inschrijven

Inschrijven via het inschrijvingsformulier op https://zulte.gezinsbond.be

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Okt 16
Locatie

Nazareth

Za Aug 28
Locatie

Nazareth

Vr Okt 01
Locatie

De Pinte